Cititori

Dragi cititori, dacă vă place ce facem aici, suntem nerăbdători să vă alăturaţi demersului nostru.  Aşteptăm să ne comentaţi, să ne corectaţi şi, mai ales, să colaboraţi.

Trimiteţi-ne poveşti, fotografii, scrieţi-ne despre lucrurile interesante pe care le-aţi văzut. Oricare dintre voi, dacă răscoliţi prin cutia cu poze vechi veţi găsi cel puţin o imagine cu o poveste pe care o puteţi împărtăşi şi altora. Sigur aţi văzut lucruri deosebite sau aveţi informaţii pe care alţii nu le au. La muncă, în oraş, sau chiar pe strada ta. Tot ce contează este ca materialele pe care ni le veţi trimite să fie veridice şi verificabile. Cât despre imagini, ne-ar face mare plăcere să publicăm fotografii cu locuri uitate din oraş sau din judeţ, eventual, cu o mică poveste care să le completeze.

La fel de mult, ne-ar plăcea să primim poze cu lucruri inedite sau dintre cele ascunse, de obicei, privirii opiniei publice. Chiar şi imagini şi informaţii despre lucruri scandaloase, dacă subiectul lor este de interes public.

Vă aşteptăm în piaţa virtuală din jurul http://www.casasfatului.ro, unde să schimbăm informaţii şi să ajungem să aflăm cât mai multe. Comentariile dumneavoastră, chiar dacă nu ne sunt favorabile nu vor face decât să ne îndrepte pe drumul cel bun. Mai ales dacă sunt redactate decent şi cu miez. Adresa la care ne puteţi trimite texte şi imagini este casasfatului@yahoo.com.